Sağlığın her şeyden daha önemli olduğunu bir kez daha anladığımız bu günlerde, sağlık çalışanları ve yakınları Tıp Günü için mesajlar arıyor. İşte 14 Mart Tıp Bayramı mesajlarını sizler için hazırladık.

En güzel tıp günü kutlama mesajları doktor arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Yazılı tebrik resimlerini whatsapp durumda paylaşabilirsiniz.

TIP BAYRAMI MESAJLARI 2023


Dünyada olmadan yaşanamayacak tek şey sağlığımızdır. Tüm emekleriniz için teşekkür ediyor, tüm sağlık personellerinin, sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.


Bir nefeslik sıhhatin bile değerinin ölçülemeyeceğinin bilincinde olarak; sağlık sektörü çalışanlarına sevgi ve şükranlarımı sunar, Tıp Bayramlarını kutlar, tüm insanlık için sağlık ve huzur dolu bir yaşam temenni ederim.



Büyük bir fedakârlıkla çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. İyi ki varsınız.


Tıp alanının her safhasında mesai harcayan tüm tıp emekçilerimizin bayramını kutluyorum.

Ülkemizin 7 bölgesinde de köy, kent demeden görev alan, insan hayatının kutsallığına inanan tüm doktor ve hemşirelerin 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.


Sadece görevinizi yaptığını düşünürken bile binlerce kişiye umut ve mutluluk dağıtan bütün tıp sektörü çalışanlarının Tıp Bayramın kutlu olsun.



Sağlık, vücutları sağlam olanların başına konmuş bir taçtır. (Hz. Muhammed s.a.v) Tüm sağlık birimlerinin 14 Mart tıp bayramını kutlarım.

14 Mart Tıp Bayramı mesajları ile sevdiklerinizi hatırladığınız dile getirip , onları mutlu edebilirsiniz. Haberimizden en güzel Tıp Bayramı mesajlarına ve tarihçesine ulaşabilirsiniz.


Hayatımızı emanet ettiğimiz sağlık emekçilerine bu özel günlerinde şükranlarımı sunuyorum.


Sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılmasıiçin fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutlarım.

Meşakkatli mesleğimizi insan onuruna yakışır şekilde yerine getirmeye çalışan tüm fedakâr sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.



Bebeklikten son nefesimizi verdiğimiz ana kadar yaşamın kutsallığını anımsatan tüm sağlık emekçilerinin gününü kutlarım.


Ülkemizin her köşesinde, İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeden, sonsuz sabır ve üstün gayret ile çalışan Tüm Sağlık çalışanlarımızın “14 Mart Tıp Bayramı” kutlu olsun.


Aldığımız her nefesi borçlu olduğumuz doktorların bayramını kutlarım.



“Beni Türk hekimlerine emanet edin.” M. Kemal ATATÜRK


14 Mart, aynı zamanda direnişin de sembolüdür. En zor zamanlarda dahi sorumluluk almaktan çekinmeyen tüm sağlık emekçilerinin bayramını kutlarım.