Türkiyede Milli Yas ile ilgili, Ulusal Yas mesajları ve whatsapp durumda paylaşa bileceğiniz yazılı resimleri buradan indirebilirsiniz. Bu günlerde herkes whatsapp durumlarda, Facebook ve Tiktok hesaplarında bolca paylaşımda bulunmalı ve herkes kendini desteğini göstermelidir.

Ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremler nedeniyle, millî yas ilan edildi ve tüm yurtta ve dış temsilciliklerimizde 12 Şubat Pazar günü güneş batısına kadar bayraklarımız yarıya çekilecek.

Milli Yas Mesajları

Milletimizin Başı Sağolsun. Ülkemizde meydana gelen deprem felaketi, hepimizi derinden etkilemiştir. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Kayıplarımızın acısını yaşamak,yaralarımızı sarmak için yastayız. Ciddi kayıplar veren milletimize sabır diliyoruz.


Kaybettiğiniz sevdikleriniz artık fiziksel olarak yanınızda olmasa da, kalbinizde ve anılarınızda her zaman yaşayacaklar.

Bu zor zamanınızda size güç, sabır ve umut vermenizi dileriz. Kaybettiğiniz sevdikleriniz hepimiz için ölümsüz bir iz bırakacak.


Bu acı gününde size en içten duygularımızla başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz. Kaybettiğiniz sevdiklerinizin hatıraları hepimiz için sürekli bir ilham kaynağı olacak.

Hayatımızın en zor zamanlarında bizimle beraber olan insanların hatıraları hepimiz için değerli kalacak. Size ve ailenize bu zor zamanınızda sevgilerimizle başsağlığı dileriz.



Bu zor zamanımızda birlikte yaslamak ve birbirimize destek olmak için buradayız. Birlikte kaybettiğimiz sevdiklerimizi anacağız ve hatıralarını yaşatacağız.

Bu acı gününde bizimle beraber olduğunuz için teşekkür ederiz. Birlikte kaybettiğimiz sevdiklerimize saygı göstereceğiz ve hatıralarını koruyacağız.


Kaybettiğiniz sevdiklerinize olan saygımızı ve sevgimizi hep birlikte göstermek için buradayız. Bu zor zamanınızda size ve ailesinize dayanışma ve destek sunmak için buradayız.

Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet geride kalan acılı ailelerine sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.


Allah'ım toprağa sakinlik, havaya yumuşaklık ver... Enkaza kolay ulaşım, altında kalanlara kuvvet, üsttekilere ise cesaret ver... Birlik ve beraberlikle, ülkemize, milletimize kolaylıkla aşmak için güç ver...

Etkili İçerikler: